Turnen voor mijn kind, de clubs

Phoebe De Potter   ‐  Vrijdag 9 september 2022   ‐   Tweet

#wearegym

Kinderen die bewegen voelen zich niet alleen fitter, ze leren ook dat bewegen leuk is en leggen de basis voor een actief leven. En met bewegen kan je niet vroeg genoeg beginnen!

Turnen, Dansen, Freerunning of Rope Skipping? In onze 318 Gymfed-clubs kunnen kinderen, jongeren en volwassenen kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende disciplines. We stellen onze sporters centraal en laten hen volgens hun eigen noden, wensen en ontwikkeling genieten van een unieke sportervaring. 

Op zoek naar een club waar je één of meerdere disciplines kan beoefenen? Bezoek de clubwebsites voor meer info over de lessen en locaties! Kleuterturnen, recreatief of competitief sporten? Specialiseren in één discipline? Ontdek de verschillende mogelijkheden! Filter op provincie, regio en/of discipline om je zoektocht naar een club in je buurt makkelijker te maken. 

Nog niet zeker naar welke discipline jouw voorkeur gaat? Ontdek hier meer info over de verschillende disciplines!

Online inschrijven

Met de module 'Online inschrijven' ondersteunen we clubs voor een vlotte en correcte verwerking van de inschrijvingen van hun leden. Het lid schrijft zich in, kiest een trainingsgroep en alles wordt automatisch toegevoegd aan de Gymfed clubapplicatie van jouw club. Zelfs onmiddellijk online betalen is perfect mogelijk. Kortom, de aansluiting bij jouw club was nog nooit zo eenvoudig! Surf naar de website van jouw club om het online inschrijven te starten.

> Lees hier de handleiding om online in te schrijven bij jouw club

Regiowerking

Het Vlaamse gymlandschap wordt verdeeld in 10 regio's, waarbij de bereikbaarheid en betrokkenheid van iedere club centraal staat. Ze hebben vooral als doel initiatieven te nemen binnen de regio samen met de clubs. 

> Vind hier een overzicht van alle regio'sReacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen