Vlaamse Gemeenschapscommissie en Gymfed leggen kiem voor Brusselse gymclub

Inge Doens   ‐  Donderdag 2 jun 2016   ‐   Tweet

#wearegymMomenteel heeft Gymfed geen Vlaamse gymclub in Brussel. Daar willen we samen met de Vlaamse gemeenschapscommissie (VGC) verandering in brengen. Momenteel worden er reeds lessenreeksen georganiseerd. Maar vanaf september willen we de werking uitbreiden. Hiervoor zijn we nog op zoek naar enthousiaste lesgevers!

Ben jij vanaf september kotstudent in Brussel en kan je in jouw moederclub geen lessen geven gedurende de week?
Dan is dit project misschien een leuk alternatief!

Acro/ trampoline & tumbling Schaarbeek

De kinderen worden in groepen ingedeeld op basis van leeftijd én niveau. Starters krijgen allerlei oefeningen aangeboden die nodig zijn om hun basistechniek onder de knie te krijgen. De gevorderden maken kennis met de beginselen van de Acrogym..

Wie de smaak goed te pakken heeft, kan zich uitleven in een speciale nieuwe lessenreeks Trampoline en Tumbling, en van de meest spectaculaire en pittige Acro-onderdelen. Naar goede gewoonte begeleiden gekwalificeerde turntrainers de lessen. Maar we mikken op meer. De VGC-sportdienst en Gymfed leggen met deze lessenreeksen de kiem voor een nieuwe Brusselse sportclub. Stap mee in dit nieuwe avontuur!

Parcours/freerunning op VUB
Springen, klimmen, salto’s over, en veel meer,…. het hoort er allemaal bij. Dit alles is een nieuwe manier om zich op een snelle, vloeiende en efficiënte manier voort te bewegen en wordt parcours of Freerunning genoemd. Deze gymnastische technieken zijn een must om op, over en onder obstakels te kunnen springen. Ben je instructor Freerunning? Durf jij steeds je grenzen verleggen dan is dit echt iets voor jou!

Praktische info:
Maandag van 16u30-18u30: basis / recreatieve gymnastiek (Leeftijd 6-14 jaar)
Vrijdag van 16u30-18u00: Trampoline/ Tumbling (Leeftijd 6-14 jaar)
PLAATS: Freesiadreef 7, Schaarbeek

Woensdag van 17.00-19.00 uur: Freerunning (vanaf 14 jaar)
PLAATS: VUB

Ideaal voor studenten die gedurende de week in Brussel verblijven!

Interesse? Contacteer: joeri.vanzeebroeck@vgc.be - T 02 563 05 24

Ben je als club op zoek naar een lesgever? Je kan een zoekertje plaatsen via 'Mijn Gymfed' (ingelogde gebruikers). Zie linkerkolom -> zoekertjes

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen