Top 15 voor jongens op WK juniores

  ‐  Donderdag 27 jun 2019   ‐   Tweet

#jwchgyor2019

In Gyor (HUN) werd vandaag, donderdag 27 juni, het startschot gegeven op het wereldkampioenschap voor de juniores. Vandaag is het de beurt aan de jongens, waaronder 3 Belgen.

Nicola Cuyle (Gym Izegem), tweelingbroer Glen Cuyle (Gym Izegem) en teamgenoot Victor Martinez (FfG) hebben de eer om België te vertegenwoordigen op dit eerste WK voor juniores. Op het programma staan 4 subdivisies, onze jongens komen in actie in subdivisie 2 en starten aan sprong.

Onze jongens turnen een beloftevol resultaat waar er vooral individueel enkele foutjes weggewerkt dienen te worden naar de toekomst. Op sprong is het Victor Martinez die een knappe eerste sprong laat zien. Aan de brug is het Nicola die vooral bij de afsprong hoge ogen werpt met een dubbel met schroef (G-element). Aan rek brengen beide broers, Glen en Nicola, nette oefeningen waar in de toekomst de startwaarde nog iets opgekrikt dient te worden. Aan grond is het Nicola die een heel sterke oefening en aan paard met bogen brengt Victor een relatief eenvoudige maar nette oefening. Aan ringen verloopt het minder vlot voor Victor en brengen Glen en Nicola knap werk met enkele kleine onzuiverheden.

Onze jongens eindigen dit WK op een 15de plaats in het teamklassement.


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen