COVID-PROTOCOLLEN wedstrijden/toernooien

WE ARE GYM, WE ARE SAFE!

Naar aanleiding van de striktere maatregelen genomen door de Vlaamse regering op dinsdag 27 oktober worden alle Gymfed-wedstrijden en toernooien tot 30 november geannuleerd.

Als federatie stellen we de gezondheid van onze sporters centraal, daarnaast is het onze maatschappelijke plicht om het algemeen belang en de volksgezondheid in het bijzonder voorop te stellen. Het deelnemen aan wedstrijden en toernooien kan enkel mits voldoende trainingsintensiteit, omwille van deze reden werd beslist de organisaties tot 30 november te annuleren. Toeschouwers die reeds online tickets kochten voor deze wedstrijden worden persoonlijk gecontacteerd betreffende de terugbetaling.

We betreuren ten zeerste deze beslissingen te moeten nemen en begrijpen de teleurstelling die dit bij iedereen teweeg brengt. Onze hoofdtaak als federatie is echter om de gezondheid van onze sporters, hun families, vrijwilligers, club, trainers en supporters te garanderen. We roepen iedereen op om de maatregelen strikt op te volgen zodat we binnen afzienbare tijd opnieuw allemaal kunnen genieten van onze sport.

De info hieronder betreft de situatie vóór de beslissing van 27 oktober. Van zodra we terug perspectief krijgen om onze organisaties op te starten wordt deze info geüpdatet.

Het Gymfed-team stelt, samen met haar organiserende clubs, alles in het werk om haar wedstrijden en toernooien CORONA-PROOF te laten verlopen.

Om onze organisaties op een veilige manier te kunnen - mogen - blijven organiseren in dit nieuwe seizoen werden voor de verschillende groepen specifieke protocollen opgesteld. Deze protocollen zijn er enkel en alleen om wedstrijden en toernooien mogelijk te maken voor onze SPORTERS, we vragen dan ook aan iedereen om deze te respecteren.

Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilig en blijvend sportklimaat!
Check hieronder het ALGEMEEN COVID-PROTOCOL per groep:
  • Deelnemers (sporters en trainers)
  • Jury
  • Publiek

Update 14.10.2020 - Code oranje (wijzigingen tov vorige fase in het geel)
Vragen? Contacteer dan ons Gymfed-team!