ACRO - Vlaams Kampioenschap A- en B-niveau

#weareacro

06/05/2023 - 07/05/2023 • Breendonk

Via de provinciale voorrondes selecteren gymnasten in het A-, B-, C- of I-niveau zich voor het Vlaams kampioenschap. De beste gymnasten strijden er om de Vlaamse titels in hun leeftijdscategorie.

Het Vlaams kampioenschap is samen met de provinciale voorrondes op hun beurt selectief voor het Belgisch kampioenschap (A- en B-niveau) later in het seizoen. De selectie voor het VK gebeurt door Gymfed en wordt zo snel mogelijk na de laatste provinciale voorronde bekend gemaakt.

Tijdens dit VK strijden de gymnasten in de discipline Acro in het A- en B-niveau om de Vlaamse titels. Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor (indien haalbaar met de laatste PV). Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.
Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Doe het dan hier !

Parking:
Tijdens het weekend van het VK gaan er 4 grote evenementen door in Breendonk. Dit kan parkeerproblemen veroorzaken. Het is aangeraden om vroegtijdig te vertrekken.

Zaterdag 6 mei wordt Breendonk dorp volledig afgesloten, dit betekent het volgende:
- verkeer vanuit A12 Brussel:
gelieve te rijden tot aan de afslag Puurs, N16 en op de N16 richting Temse - Sint-Niklaas de eerste afslag aan de lichten links te nemen richting Breendonk tot aan het rond punt en daar de derde afslag (Moorstraat) te nemen en vervolgens dan de eerste straat links te nemen. Zo kom je in de wijk achter de sporthal terecht.
- verkeer vanuit A12 Antwerpen:
gelieve afslag Puurs te nemen en vervolgens idem als hierboven.
- Verkeer vanuit Temse N16:
gelieve afslag Breendonk te nemen en vervolgens idem als hierboven.
 

Locatie

Sporthal De Vrijhals
Vrijhalsweg 15
2870 Breendonk

Tweet