Coach@Home

Inspiratievideo's gebundeld in één online platform, dat is Coach@home!

Hoe kan ik mijn opwarming aantrekkelijk maken voor mijn sporters? Wat met fysieke voorbereiding? Hoe kan ik best helpen bij dat ene element? Kortom nood aan inspiratie voor jouw volgende trainer? Check!

Als trainer vertoef je heel wat tijd in de turnhal en investeer je meerdere uren aan het voorbereiden van jouw trainingen. Opwarming, fysieke training, sportspecifieke training,... het zijn topics waar je actief mee aan de slag gaat om het beste uit je sporters te halen, klopt? En dat, dat vinden wij top! Meer zelfs, met inspiratievideo's gebundeld in één online platform "Coach@Home" ondersteunen we jou als trainer in de optimale begeleiding van jouw sporters!

Is Coach@home iets voor mij?

Gymfed-trainer? Check! Op zoek naar inspiratie voor je volgende training? Dubbel check! Met onze inspiratievideo's til jij je volgende training naar een hoger niveau. Alle video's zijn online beschikbaar en bovendien onmiddellijk toepasbaar in jouw volgende training, dit zowel voor competitietrainers als trainers van recreatieve groepen. Dus, waar wacht je nog op?


Wat kan ik precies verwachten?

Korte instructievideo's rond verschillende topics, zo eenvoudig is het. Verschillende soorten oefenstof komen in korte video's aan bod. Start je training met een creatieve opwarming, zorg voor een optimale fysieke voorbereiding van je sporters en werk aan de sportspecifieke vaardigheden binnen een bepaalde discipline. Wist je trouwens dat door het toepassen van de correcte helperstechnieken jouw sporters de beweging sneller onder de knie krijgen en met de nodige portie zelfvertrouwen het element later zelfstandig kunnen uitvoeren? Heb je bovendien zelf een concrete vraag rond een specifiek topic? Geef het ons door en werk mee aan ons inspiratieplatform!


Heb ik toegang tot Coach@home?

Als Gymfed-trainer heb je via jouw 'Mijn Gymfed' toegang tot het basispakket van deze online inspiratietool. Ben je nog niet ingelogd in onze website? Hier kan je meer info terugvinden over het inloggen. Heeft jouw club een abonnement op het platform? Dan heb jij toegang tot alle online video's en bakkenvol inspiratie voor jouw volgende training. Nog geen club-abonnement? Contacteer ons en wij bezorgen jouw club meer info!