Zoeken

Nieuwsberichten

Samen voor zorgeloos sporten

Vrijdag 16 okt 2020

Het Coronavirus heeft ons nog steeds stevig in de greep, sinds woensdag 14 oktober schakelt de sportsector in heel Vlaanderen naar code oranje. Wij volgen de nieuwe regels en gaan voor samen opnieuw zorgeloos sporten, doen jullie mee?

Opleidingen in tijden van Code Oranje

Donderdag 15 okt 2020

Code oranje in de sport vraagt niet alleen de nodige aanpassingen op vlak van de sportbeoefening (trainingen, wedstrijden), maar ook op vlak van de opleiding van trainers. We werken in een sportcontext, dus passen we ook de regels van de sport toe op onze opleidingen (en niet code geel zoals momenteel nog in een onderwijscontext).

FAQ - Sporten in code oranje

Maandag 12 okt 2020

Sinds dit seizoen sporten we in kleurencodes. Tot op heden was dat code geel, maar door de negatieve evolutie, besliste minister Ben Weyts om vanaf woensdag 14 oktober over te gaan naar CODE ORANJE en dit voor een maand. Evaluatie volgt na de herfstvakantie 2020.

Code ORANJE vanaf 14 oktober

Maandag 12 okt 2020

Vanaf woensdag 14 oktober schakelen we in de sportsector over naar CODE ORANJE. Indoor sporten voor +12 jaar is vanaf dan enkel contactloos toegelaten.

Kijk niet weg

Maandag 5 okt 2020

Kijk niet weg, een campagne van hulplijn 1712 over grensoverschrijdend gedrag in de sport- en cultuursector. Samen evolueren naar een positief en veilig sportklimaat.

Handige Gymfed-tools waarvan je nog niet wist dat ze bestonden

Donderdag 10 sep 2020

Ben jij al ingelogd in 'Mijn Gymfed'? Via je persoonlijk profiel ontdek je tal van Gymfed-tools die speciaal ontwikkeld werden voor onze clubs, leden, juryleden en trainers. Super handig voor een vlot en gymtastisch sportjaar, ontdek ze snel!