Zoeken

Nieuwsberichten met de categorie Acro

WORLD CUP Acro - topsportformaties in top van het klassement na 2de wedstrijddag

Donderdag 11 februari 2016

Naar jaarlijkse traditie organiseert Ambitious Pro Gymnastics de Flanders International Acro Cup, kortweg FIAC. Tijdens deze 16de editie wordt ook een FIG World Cup georganiseerd, waar we de absolute wereldtop aan het werk kunnen zien!

Dag van de Sportclubbestuurder

Dinsdag 2 februari 2016

In 2016 organiseert het Dynamoproject de 7de editie van de Dag van de Sportclubbestuurder. Dit is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders!

Delhaize - KBT partnership wint Belgian Sponsorship Award voor 'Best Return on Investment'!

Vrijdag 15 januari 2016

Gisterenavond - 14 januari 2016 - werden de winnaars van de 2de editie van de Belgian Sponsorship Awards bekend gemaakt in het prestigieuze Plaza Hotel in Brussel. De Belgian Sponsorship Awards is een initiatief van de Belgian sponsorship community en wordt ingericht om jaarlijkse erkenning te bieden aan de meest inspirerende partnerships

Instructeur of Trainer B start met Module 1

Donderdag 7 januari 2016

Ben jij initiator Gymnastiek of hiermee gelijkgesteld (voorturner, Bachelor of Master LO) dan is het misschien tijd om een stapje hoger te zetten en je verder te bekwamen in jouw specifieke domein als Instructeur B of Trainer B. Of het nu gaat over recreatieve gym of wedstrijdsport binnen een bepaalde discipline, wij hebben een opleiding voor jou op maat...

Reeds 5 teams halen selectie voor World Age Group Competition Acro

Woensdag 23 december 2015

In maart vinden de 'World Age Group Competitions Acro' (WAGC), een international jongerentornooi, plaats in Putian (China). Deze competitie gaat het officiële WK vooraf. Aan de WAGC nemen gymnasten deel uit verschillende acroclubs van Gymfed.

We brengen je op de hoogte van alle wedstrijdinfo via 'Mijn Gymfed'

Zondag 20 december 2015

Wens je op de hoogte gehouden te worden als de werkvolgordes/programma's van de wedstrijden beschikbaar zijn? Wil je eenvoudig de reglementering kunnen downloaden?
Maak je dan GRATIS lid van de wearegym-community!

Ontdek jouw persoonlijke wedstrijdinfo op 'Mijn Gymfed'

Zondag 20 december 2015

Wil je weten voor welke activiteiten je door jouw club bent ingeschreven? Wens je op de hoogte gehouden te worden als de werkvolgordes/programma's van de wedstrijden beschikbaar zijn? Maak je dan GRATIS lid van de wearegym-community!

Antwerpen gaststad voor WK Acro 2018!

Dinsdag 8 december 2015

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen en de stad Antwerpen zijn er opnieuw in geslaagd een belangrijke internationale gymcompetitie naar België te halen. Na het WK Turnen in 2013 wordt Antwerpen gaststad voor het WK Acrogym 2018. Dit werd deze morgen beslist op de hoofdzetel van de Internationale Gymnastiekfederatie (FIG) in Lausanne.

Acroymnasten gehuldigd door Minister Muyters

Zaterdag 28 november 2015

Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport, heeft vrijdagnamiddag in het Ellips-gebouw in Brussel de Vlaamse sporters gehuldigd die de afgelopen twee maanden een medaille behaalden op een Europees of een Wereldkampioenschap.

Allereerste M-coaches!

Donderdag 19 november 2015

De allereerste M-coaches hebben hun certificaat behaald. Onder hen ook Lore Marguillier (Sporttechnisch medewerker recrea / DSKO gymnastiek). PROFICIAT!

Wil jij ook M-coach worden?

Wat na het Europees Kampioenschap?!

Woensdag 14 oktober 2015

Het Acrotrio Kaat, Julie & Ineke is niet meer... Na hun deelname aan de talentenshow Belgium's Got Talent zette dit trio hun sport op de kaart en laten zo hun stempel na in het turnlandschap. Julie en Ineke namen na het EK Acrobatische Gymnastiek in Riesa (GER) afscheid van hun topsportcarrière. Maar betekent dit ook echt het einde? We polsten even naar de toekomstplannen van de meisjes:

EK Acro: België haalt na Rusland meeste medailles!

Donderdag 8 oktober 2015

EK Acro: Belgisch team haalt op laatste finaledag nog 6 medailles!

Zondag 4 oktober 2015

Acrogymnasten halen 3 gouden medailles op allroundfinale EK!

Zaterdag 3 oktober 2015

World Cup Acro in Puurs!

Maandag 27 juli 2015

Een officiële bevestiging van de FIG (de Internationale Gymnastiek Federatie) is er nog niet, maar hun laatste nieuwsbrief verraadt het wel al... In februari mag ons land een World Cup Acrobatische gymnastiek organiseren!

Gymnaestrada: Ready... Set ... GO! - Dag 1 tot 3

Dinsdag 14 juli 2015

BAKU - Ben Van Overberghe aan het woord: Bring Team Belgium Home!

Woensdag 20 mei 2015

Art Acrobatics LIVE in Wijnegem Shopping Center!

Dinsdag 12 mei 2015

Belgium's Got Talent finalisten Ineke, Kaat en Julie brengen goud mee naar huis uit Varna!

Maandag 11 mei 2015

Dans samen met ons de Gymbodans!

Maandag 22 september 2014

Belgische kampioenen ACRO vanaf 1998

Dinsdag 6 oktober 2009