Zoeken

Nieuwsberichten met de categorie G-Gym

Invloed coronamaatregelen op sporters

Donderdag 9 april 2020

Blijf sporten met deze tools

Maandag 23 maart 2020

Door de coronacrisis kunnen we niet meer sporten in de sportclub, maar dat wil niet zeggen dat je nu helemaal niet meer kan sporten. Blijf sporten is het motto in deze dagen, wij helpen jullie graag!

Gymbo en Gymba nu ook op TikTok

Vrijdag 20 maart 2020

Het Coronavirus Covid-19, het is toch wat! Gelukkig zijn er heel wat alternatieven om ook thuis in beweging te blijven, want bewegen is een must!

Kinderen sensibiliseren over coronavirus

Vrijdag 20 maart 2020

Enkele Antwerpse student-ondernemers hebben een sensibiliseringscampagne gemaakt om de coronamaatregelen duidelijk te maken voor kinderen. Een gepersonaliseerde poster voor elke coronaheld.

UPDATE 24/04 - Corona Covid-19

Woensdag 11 maart 2020

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen en de Franstalige gymnastiekfederatie, samen de Koninklijke Belgische turnbond, hebben vandaag, dinsdag 17 maart, beslist om alle gymnastiek-, dans-, demo- en rope skipping competities op alle niveaus tot en met 1 juni 2020 te annuleren.

169 clubs aan de slag met Kidies

Donderdag 21 november 2019

Begin oktober werd het nieuwe kleuterprogramma Kidies gelanceerd op het Kaderweekend 2019. Intussen zijn reeds meer dan 160 Gymfed-clubs aan de slag gegaan met dit nieuwe programma.


WK Stuttgart - Nina Derwael WERELDKAMPIOEN Damesbrug

Zaterdag 12 oktober 2019

Na haar sterke wedstrijd in de allroundfinale, waar ze knap 5de werd, zet Nina Derwael (TK Sta Paraat-PHH Hasselt) alles op alles in de brugfinale. Aan haar favoriete toestel heeft ze maar één doel, haar wereldtitel verlengen.

Profiteer nu van de groepsaankoop bij Janssen-Fritsen!

Dinsdag 17 september 2019

Op zoek naar nieuw gymmateriaal? Een aankoop gepland? Dan is het nu hét moment! Gymfed slaat opnieuw de handen in elkaar met Janssen-Fritsen, zo koopt jouw club extra goedkoop nieuw materiaal aan!

Coach@Home nu online!

Maandag 16 september 2019

Gymfed lanceert ism Sport Vlaanderen een nieuw innovatief project: 'Coach@Home'. Een uniek concept dat de oefenstof in alle disciplines bundelt en trainers op die manier een zee aan inspiratie geeft.

Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed!

Dinsdag 10 september 2019

Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed, is dé bron van inspiratie voor een gevarieerde en gestructureerde aanpak in jouw lessen kleuterturnen. Een handige trainersmap aangevuld met online hulpmiddelen en ondersteunende tools maken van elke les een leuke, actieve en leerrijke beleving voor elke kleuter!

WK Turnen 2023 in Antwerpen

Vrijdag 3 mei 2019

Een WK Turnen in België, kan dat? Een WK met 's werelds beste gymnasten en onze eigen toppers van Team BELGYM? Dat kan! Binnen exact 365 dagen zitten we op het puntje van onze stoel, op het puntje van onze stoel in het Sportpaleis in Antwerpen voor het startschot van het WK Turnen. Get moved by Antwerp, Get moved by motion!

Problemen Gymfed-website en app

Maandag 29 april 2019

Geniet van het ledentarief op onze activiteiten!

Zaterdag 1 december 2018

Alle leden van de Gymnastiekfederatie krijgen op vertoon van hun lidkaart toegang tot het ledentarief op tal van activiteiten (uitgezonderd Gymgala en internationale evenementen) georganiseerd door Gymfed.

Een (hoger) trainersdiploma in 2019?

Donderdag 8 november 2018

Het is nog even voor het nieuwe jaar start, maar waarom nu al geen goede voornemens? Wil jij in 2019 een eerste of een hoger trainersdiploma halen, schrijf je dan nu in!

Nina Derwael is WERELDKAMPIOEN aan de Damesbrug

Vrijdag 2 november 2018

Vrijdag 2 november, de grote dag voor België op het WK Turnen. Na de kwalificaties plaatste topfavoriete Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) zich als eerste voor de toestelfinale aan de damesbrug.

Tuimel in G-Gym

Dinsdag 11 september 2018

‘Tuimel in G-Gym’ is een brochure die jou als club op weg helpt bij de opstart van een duurzame G-Gymwerking in je club. Een belangrijk streefdoel voor Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw is om haar aangesloten clubs te sensibiliseren, zo ook hen te wijzen op de sociaal-maatschappelijke meerwaarde van de oprichting van een G-Gymwerking.

Dag van de Sportclubbestuurder: save the date(s)

Vrijdag 15 juni 2018

Het Dynamo Project organiseert de Dag van de Sportclubbestuurder jaarlijks in de vijf Vlaamse provincies. De Dag van de Sportclubbestuurder is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders!

Tweede editie More than Gym - nu online

Woensdag 30 mei 2018

Met de voortdurende evolutie in de digitale wereld zit ook Gymfed niet stil. In februari kondigden we de geboorte aan van ons nieuw E-magazine More than Gym. Deze maand staan we al te pronken met de tweede editie van het magazine!

Ontdek de nieuwste Gymtalk!

Woensdag 15 november 2017

De laatste Gymtalk! van 2017 is er! Lees snel verder!

Eenvoudige tool om je materiaalplan vorm te geven

Dinsdag 14 november 2017

Ben je jouw les aan het voorbereiden? Of een sterrendag aan het vormgeven? Of een andere turnactiviteit in de sporthal aan het plannen? Dan kan deze handige tool jou helpen om op een eenvoudige manier een duidelijk materiaalplan op te stellen.

Tips & Tricks voor een goede inhoud én een optimale trainingssfeer

Dinsdag 31 oktober 2017

Ken je dat gevoel dat het lijkt of elke turnles voorbij vliegt? En je eigenlijk nog zo veel meer wou doen en bereiken met je gymnasten? Door de inhoud van je training én je trainingssfeer te optimaliseren, kan je het beste halen uit élke training. Multi SkillZ for Gym geeft je graag enkele tips om dit te bereiken!

Opleidingskalender 2017-2018 ook digitaal beschikbaar

Dinsdag 26 september 2017

Tijdens de startvergaderingen kregen alle aanwezige clubs de opleidingskalender in een aantal exemplaren. Nu is deze kalender ook online te raadplegen.

Nieuw seizoen = Nieuwe Gymtalk!

Woensdag 13 september 2017

Het nieuwe turnseizoen is van start gegaan en daar zijn wij héél blij om!

Lees Gymtalk! vanaf nu online!

Donderdag 23 februari 2017

Ontvang jij reeds je gepersonaliseerde nieuwsbrief?

Maandag 20 februari 2017

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Dat kan!