GEANNULEERD! Praatcafé Kust en Hinterland

24/01/2020 • Lombardsijde

Bestuursopleidingen

In 2020 staat in elke regio opnieuw een ‘Praatcafé’ gepland. De bestuursleden van de gymclubs worden op het Praatcafé in hun regio van harte uitgenodigd! Een ideale gelegenheid om het glas te heffen op het nieuwe jaar en onderling met elkaar van gedachten te wisselen over de clubwerking. 

De Praatcafés hebben als specifieke doelstelling een aantal thema’s bespreekbaar te maken. In een ontspannen sfeer kan men kennismaken met andere clubs, nuttige informatie opdoen, ervaringen uitwisselen en zo naar huis gaan met een pak aan nieuwe inzichten en ideeën.

Dit jaar wordt extra aandacht besteed aan de vraag/noden van de clubs in de verschillende domeinen (clubmanagement, trainers, …) in functie van het beleidsplan 2021-2024.
Elk Praatcafé sluit af met vragen stellen aan de spreker en een samenvatting van de belangrijkste conclusies en werkpunten. 
De Praatcafés worden in alle regio’s (10) georganiseerd. De onderwerpen zijn verschillend per regio. Het is ook mogelijk om deel te nemen in een andere regio dan waar de club gevestigd is.
Inschrijven: tot 2 weken voor het Praatcafé. 
Deelname: GRATIS
Onderwerpen:

  • Een eigen accommodatie: kansen en valkuilen
  • Rekruteren van trainers en binding met de club
  • Communicatie trainers <-> bestuur

 

Locatie

Sporthal De Bamburg
Baronstraat 25
8434 Lombardsijde
Plan uw route via Google Maps
 

Dagindeling

Datum Start Einde
24/01/2020 19:00 21:30
Tweet

Reacties op deze opleiding

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen

Contactgegevens

Petra Vanacker
petravanacker@gymfed.be
0479 57 31 93