RS - Wedstrijd 1 I-niveau Minicup

#weareropeskipping

15/10/2023 • Eeklo

Tijdens de provinciale voorrondes (PV) zien we skippers in het A-niveau in actie. Voor het B- en C-niveau wordt er een provinciaal kampioenschap (PK) georganiseerd. De deelnemers strijden er per leeftijdscategorie om de provinciale titels. De skippers in het A-niveau kunnen zich verder selecteren voor het Belgisch kampioenschap en voor een internationale wedstrijd.
De 9 tot 10 jarige skippers treden aan in het I-niveau en kunnen deelnemen aan 4 wedstrijden. Er wordt op deze leeftijd niet met provinciale titels of selecties gewerkt én elke deelnemer gaat naar huis met een gouden, zilveren of bronzen medaille.
De 11 tot 12 jarige skippers treden aan in het IA- of IB-niveau en kunnen eveneens deelnemen aan 4 wedstrijden. Ook hier wordt niet met selecties gewerkt, maar strijdt men wel om een provinciale podiumplaats.

Tijdens deze wedstrijd zien we de skippers 9-10 jaar in het I-niveau en 11 tot 12 jaar in het IA- en IB-niveau aan het werk.

Heel veel succes aan alle skippers & hun trainers.

De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Doe het dan hier !

PARKING
Omwille van een wielercross evenement achter het sportcomplex zal het heel druk zijn en kunnen er beperkte parkeerplaatsen zijn. Kom
Men kan zich parkeren op de parking van het sportpark zelf, Parking Kruger center of de parking van het treinstation Eeklo. (zie plannetje bij downloads)
Er wordt gevraagd om niet te parkeren in de omliggende straten van het sportpark zodat de deelnemers van de wielercross daar kunnen parkeren.
De organisatie van de wielercross zal aan hun deelnemers het omgekeerde vragen.
 

Resultaten kan je hier (LIVE) terugvinden.

Locatie

Stedelijke Sporthal Eeklo
Burgemeester Lionel Pussemierstraat 157
9900 Eeklo

Tweet