Eurogym 2018

#Eurogym2018

Zondag 15 tot donderdag 19 juli 2018 • Liège

Van 14 tot 20 juli 2018 vindt in Luik de 11e editie van het gymfestival EUROGYM plaats. Het event wordt georganiseerd door onze Franse collega's, Fédération francophone de Gymnastique, i.s.m. de stad Luik.

Eurogym is het grootste Europese gymnastiekfestival voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Het wordt tweejaarlijks georganiseerd, telkens in een ander land. De deelnemers krijgen de kans om op unieke locaties in de gaststad op te treden en jongeren uit alle hoeken van Europa te ontmoeten. Eurogym staat voor een combinatie van demo’s, workshops, fun en een unieke ervaring voor elke gymnast, danser of sporter!

In 2006 organiseerde Gymfed het Eurogym-festival in en rond het Sport- en Recreatiedomein 'De Blaarsmeersen' in Gent. Er namen toen 3300 gymnasten deel.

Krijg je zin om deel te nemen? Lees dan zeker het infodocument (linkerkolom) waarin je alle informatie in een notendop terug vindt. We hopen dat jullie er bij zullen zijn om er in de zomer van 2018 een spetterend festival van te maken, inschrijven kan nog tot 15 oktober!Tweet

Reacties op deze activiteit

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen