RITMIEK - Provinciale voorronde 2 ABC <13j (ANT-LIM-VB) + Wedstrijd 2 I-niveau

#weareritmiek

02/03/2024 - 03/03/2024 • Gent

Tijdens de provinciale voorrondes komen de gymnasten ritmiek vanaf 10 jaar in actie in het A-, B- en C-niveau. De gymnasten strijden er in hun leeftijdscategorie om de provinciale titels. Naast die titelstrijd staan deze voorrondes ook in het teken van een selectie voor het Vlaams – (A-, B- en C-niveau) en Belgisch (A- en B-niveau) kampioenschap.

De 9-jarige gymnasten treden aan in het I-niveau en kunnen deelnemen aan 3 wedstrijden. Wist je dat ALLE wedstrijden voor 9-jarigen (°2014) voor élke 9-jarige toegankelijk zijn? Er wordt op deze leeftijd namelijk in geen enkele discipline meer met selecties gewerkt én elke deelnemer gaat naar huis met een gouden, zilveren of bronzen medaille. Meer info over het Gymfed-sportmodel kan je hier terug vinden.

Op deze organisatie zien we de gymnasten Ritmiek in de leeftijdscategorieën jonger dan 13 jaar in het A-, B-, C- en I-niveau aan het werk.

Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Geef dit hier door.

 

Resultaten kan je hier (LIVE) terugvinden.

Locatie

Arena Van Vletingen Gent
Lange Violettestraat 277 A
9000 Gent

Tweet

Contactgegevens

Jente Meulemans
09 243 11 89
jentemeulemans@gymfed.be

Contact organisatie tijdens wedstrijdweekend = 0470 70 28 13

Georganiseerd door

FORZA RITMICA GENT