Zoeken

Nieuwsberichten met de categorie Toestelturnen jongens

Update planning VTS-opleidingen

Zaterdag 25 april 2020

De Vlaamse Trainersschool en Gymfed hebben besloten om alle trainerscursussen die tot eind dit schooljaar gepland stonden niet te laten doorgaan omwille van de huidige stand van zaken van het coronavirus Covid-19.

Op-uw-kop-in-uw-kot-battle

Dinsdag 21 april 2020

Gymnasten, zijn jullie klaar voor de "Op-uw-kop-in-uw-kot-battle?"

GYM@HOME - UPDATE 19/4

Zondag 19 april 2020

Gezien we in de huidige situatie niet meer in de club kunnen trainen, lanceren we GYM@HOME waarmee jij thuis aan de slag kan!

Invloed coronamaatregelen op sporters

Donderdag 9 april 2020

Blijf sporten met deze tools

Maandag 23 maart 2020

Door de coronacrisis kunnen we niet meer sporten in de sportclub, maar dat wil niet zeggen dat je nu helemaal niet meer kan sporten. Blijf sporten is het motto in deze dagen, wij helpen jullie graag!

Gymbo en Gymba nu ook op TikTok

Vrijdag 20 maart 2020

Het Coronavirus Covid-19, het is toch wat! Gelukkig zijn er heel wat alternatieven om ook thuis in beweging te blijven, want bewegen is een must!

Kinderen sensibiliseren over coronavirus

Vrijdag 20 maart 2020

Enkele Antwerpse student-ondernemers hebben een sensibiliseringscampagne gemaakt om de coronamaatregelen duidelijk te maken voor kinderen. Een gepersonaliseerde poster voor elke coronaheld.

Impact Coronavirus Internationale competities

Dinsdag 17 maart 2020

Het Coronavirus Covid-19 heeft zijn impact wereldwijd. Heel wat internationale competities werden hierdoor geannuleerd of uitgesteld naar een latere data.

Doe de discipline-Quiz met Gymbo

Dinsdag 17 maart 2020

Gezien we in de huidige situatie inzake het Coronavirus Covid-19 onze activiteiten in de club niet kunnen uitvoeren is het tijd om onze kennis van de verschillende disciplines te testen! Haal jij 100% op de verschillende quizen?

UPDATE 24/04 - Corona Covid-19

Woensdag 11 maart 2020

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen en de Franstalige gymnastiekfederatie, samen de Koninklijke Belgische turnbond, hebben vandaag, dinsdag 17 maart, beslist om alle gymnastiek-, dans-, demo- en rope skipping competities op alle niveaus tot en met 1 juni 2020 te annuleren.

Tweede testdag in Gent zit erop!

Donderdag 20 februari 2020

Op zaterdag 15 februari vonden in Gent de eerste technische en fysieke leerlijntesten van dit sportjaar plaats.

169 clubs aan de slag met Kidies

Donderdag 21 november 2019

Begin oktober werd het nieuwe kleuterprogramma Kidies gelanceerd op het Kaderweekend 2019. Intussen zijn reeds meer dan 160 Gymfed-clubs aan de slag gegaan met dit nieuwe programma.


WK Stuttgart - Nina Derwael WERELDKAMPIOEN Damesbrug

Zaterdag 12 oktober 2019

Na haar sterke wedstrijd in de allroundfinale, waar ze knap 5de werd, zet Nina Derwael (TK Sta Paraat-PHH Hasselt) alles op alles in de brugfinale. Aan haar favoriete toestel heeft ze maar één doel, haar wereldtitel verlengen.

WK Stuttgart - Nikita Nagornyy pakt wereldtitel

Vrijdag 11 oktober 2019

Op het WK turnen staat vandaag, donderdag 11 oktober, de allroundfinale bij de mannen op het programma. Bij de dames pakte Simone Biles haar 5de allround-wereldtitel. Wie pakt de titel bij de mannen?

WK Stuttgart - Rusland pakt wereldtitel bij de mannen

Woensdag 9 oktober 2019

Woensdag 9 oktober, op het WK in Stuttgart staat de teamfinale bij de mannen op het programma. Wie volgt de Chinese ploeg op en wordt wereldkampioen bij de landenteams?

WK Stuttgart - 18de plaats voor Team BELGYM jongens

Maandag 7 oktober 2019

Na de meisjes is het vandaag, maandag 7 oktober, de beurt aan de jongens van Team BELGYM voor hun kwalificaties op het wereldkampioenschap te Stuttgart (GER).

Eerste testdag in Brugge zit erop!

Dinsdag 1 oktober 2019

Op zaterdag 28 september vonden in Brugge de eerste technische leerlijntesten van dit sportjaar plaats.

Team BELGYM naar WK Toestelturnen

Dinsdag 24 september 2019

Een record van 93 landen voor het komende wereldkampioenschap Toestelturnen jongens en meisjes. Van 4 tot 13 oktober is Stuttgart de gaststad voor de 49ste editie van het WK Toestelturnen. Na 1989 en 2007 is Stuttgart inmiddels toe aan zijn derde editie, Set New Signs!

Team BELGYM op koers voor Olympische teamselectie

Vrijdag 20 september 2019

Van 24 juli tot 9 augustus 2020 richten alle ogen zich op Tokio, de gaststad voor de Olympische Spelen. Japan organiseerde reeds driemaal de Olympische Spelen, waarvan één keer een zomereditie. Tokio 2020 gaat voluit voor innovatie, nu al worden de Zomerspelen van 2020 “The Green Games” genoemd.

Profiteer nu van de groepsaankoop bij Janssen-Fritsen!

Dinsdag 17 september 2019

Op zoek naar nieuw gymmateriaal? Een aankoop gepland? Dan is het nu hét moment! Gymfed slaat opnieuw de handen in elkaar met Janssen-Fritsen, zo koopt jouw club extra goedkoop nieuw materiaal aan!

Coach@Home nu online!

Maandag 16 september 2019

Gymfed lanceert ism Sport Vlaanderen een nieuw innovatief project: 'Coach@Home'. Een uniek concept dat de oefenstof in alle disciplines bundelt en trainers op die manier een zee aan inspiratie geeft.

Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed!

Dinsdag 10 september 2019

Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed, is dé bron van inspiratie voor een gevarieerde en gestructureerde aanpak in jouw lessen kleuterturnen. Een handige trainersmap aangevuld met online hulpmiddelen en ondersteunende tools maken van elke les een leuke, actieve en leerrijke beleving voor elke kleuter!

22 initiatorcursussen in 2020

Vrijdag 16 augustus 2019

De Gymnastiekfederatie en de Vlaamse Trainersschool organiseren samen trainersopleidingen. Op het eerste niveau situeren zich de initiatorcursussen, DÉ opleiding voor elke (beginnende) trainer. Ben je 16 jaar of ouder, schrijf je dan in!

6de plaats voor Senna Deriks in allroundfinale European Games

Zaterdag 29 juni 2019

Na de kwalificaties is het vandaag, zaterdag 29 juni, tijd voor de finales op de European Games. We starten met de allroundfinale waar de 18 beste gymnasten uit de kwalificaties opnieuw in actie komen.

Derde testweekend in Brugge zit erop!

Vrijdag 28 juni 2019

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vond in Brugge het derde testweekend van dit sportjaar plaats. Er waren ruim boven de 100 deelnemende gymnasten!