NIEUW - Resultaten van al jouw sporters in de Clubapp

Inge Doens   ‐  Woensdag 6 maart 2024   ‐   Tweet

Belangrijk bericht voor de trainers van de deelnemers aan recreatoernooien en wedstrijden

De rapportage in de Clubapp werd recent uitgebreid met de (detail)resultaten van al jouw sporters. Onder ‘Rapporten -> wedstrijden’ vind je zowel een overzicht van de deelname van al je sporters als hun behaalde resultaat. Je kan handig filteren op seizoen, discipline, soort wedstrijd,… en dit zowel voor de Recreatoernooien als in de Wedstrijdsport.

Daarnaast is er per discipline een apart tabblad waar je de detailscores per wedstrijd, per sporter en per oefening kan raadplegen. Nuttige informatie voor trainers die hiermee aan de slag willen. Je kan de gegevens exporteren en er dan – voor de cijferfanaten – makkelijk in excel mee aan de slag.

Vermits de detailinfo beschikbaar is, zullen er geen resultaten meer naar de trainers of disciplineverantwoordelijken gestuurd worden. Dus ook niet meer voor het I-niveau.

In het I-niveau (fase ‘Basisvorming’ van het Gymfed-Sportmodel) willen we focussen op een positief zelfbeeld van de gymnasten en hen op een fijne manier met wedstrijden laten kennismaken.

Het is dan ook om die reden dat we geen scores publiceren, iedereen belonen met een medaille en geen volgorde/ranking kenbaar maken bij de prijsuitreiking. Dit zijn aspecten die inspelen op de (mentale) behoeften van kinderen van die leeftijd en zal er ook voor zorgen dat de kans groter is dat ze met een goed gevoel terugkijken en blijven sporten. In het verleden werden alle scores en rankings aan alle trainers bezorgd en zagen we dat daar veel extra-sportieve aandacht naar toe ging, wat niet de bedoeling is, vandaar dat we nu enkel detailscores voor trainingsdoeleinden meegeven, maar geen resultaten van sporters uit andere clubs.
Kortom een werkdocument voor jou als trainer!

Geen toegang tot de Clubapp? Contacteer de verantwoordelijke van het ledenbestand van jouw club!
Enkel gebruikers met volgende toegangsrollen kunnen de rapporten raadplegen: Beheerder, Lidbeheer en Rapportage ledenlijst


Opgelet: de rapporten zijn nog niet beschikbaar voor de 9-10-jarigen Toestelturnen Meisjes (deze detailresultaten worden voorlopig nog na de wedstrijd aan de clubs bezorgd).