Multi SkillZ for Gym - Destelbergen

#multiskillzforgym

30/08/2019 • Destelbergen

Technische opleidingen

De opleiding Multi SkillZ for Gym is een leuke praktijkgerichte opleiding voor trainers, waarin je actief kan kennis maken met verschillende oefen- en spelvormen van Multi SkillZ for Gym. Daarnaast wordt ook de visie rond de ontwikkeling van dit project uitgelegd en worden er praktische tips meegegeven om Multi SkillZ for Gym te integreren in je lessen en het webplatform mat al het videomateriaal efficiënt te gebruiken.

Na deelname aan de Multi SkillZ for Gym-opleiding krijg je 2 jaar GRATIS toegang tot de database van Multi SkillZ for Gym op je persoonlijk profiel "Mijn Gymfed". Dit gebruiksvriendelijk webplatform bevat video's van meer dan 200 oefeningen en wordt na elke schoolvakantie uitgebreid met nieuwe oefenstof of didactische tips. Kortom, een eindeloze bron van inspiratie voor uitdagende gymlessen! Aarzel dus niet om je snel in te schrijven voor één van de opledingen.

Elke trainer die Multi SkillZ for Gym-opleiding gevolgd heeft, levert de club extra punten op in het kwaliteitsinstrument Q4Gym.

  • Voor volledige duur €50

Locatie

Sporthal Bergenmeers
Koedreef 1
9070 Destelbergen
Plan uw route via Google Maps
 

Inschrijven

Uiterlijk tegen 28/08/2019
Online inschrijven

Dagindeling

Datum Start Einde
30/08/2019 18:30 21:30
Tweet

Reacties op deze opleiding

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen

Contactgegevens

Lore Marguillier
loremarguillier@gymfed.be
09 243 12 22

Twitter wordt geladen