Zoeken

Nieuwsberichten met de categorie Tumbling

Algemene Vergadering verkiest leden Raad van Bestuur voor 2016-2020!

Zaterdag 19 maart 2016

Vandaag (zaterdag 19 maart) vond in Gent de Algemene Vergadering van de Gymnastiekfederatie plaats. De 85 aanwezige club (her)verkozen ook de bestuurders voor de beleidsperiode 2016-2020.

Bekende koppen steunen Team BELGYM in rechte lijn naar het Test Event!

Woensdag 16 maart 2016

Na Niels Destadsbader, die mee het startschot gaf van de GO BELGYM campagne, volgden tal van collega-bv’s met eigen versies van hun ‘koprol richting Rio’.

Gym Haacht steunt hun gymnast Rune Hermans op weg naar Rio!

Dinsdag 15 maart 2016

Hoe kan je als club je gymnast steunen op weg naar Rio? Wel door een koprol te maken met alle gymnasten, zoals Gym Haacht dat gedaan heeft!

OTV Nazareth turnt vanaf september 2017 in eigen gymhal!

Vrijdag 11 maart 2016

Op donderdag 10 maart werd onder grote belangstelling de plannen bekendgemaakt van de nieuwe turnhal voor OTV Nazareth. Hiermee komt, na jaren werken, een droom in vervulling van bestuur, trainers en gymnasten die eindelijk een einde zien komen aan het jarenlang op- en afbreken van de turntoestellen. Het project is uniek in de regio!

Nieuwe selecties EK TRA op laatste test in Essen!

Vrijdag 4 maart 2016

Op 28 februari ging de laatste selectietest voor het EK trampoline door in Essen. Dit was de laatste kans voor onze toppers om zich te selecteren.

Dag van de Sportclubbestuurder

Dinsdag 2 februari 2016

In 2016 organiseert het Dynamoproject de 7de editie van de Dag van de Sportclubbestuurder. Dit is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders!

Delhaize - KBT partnership wint Belgian Sponsorship Award voor 'Best Return on Investment'!

Vrijdag 15 januari 2016

Gisterenavond - 14 januari 2016 - werden de winnaars van de 2de editie van de Belgian Sponsorship Awards bekend gemaakt in het prestigieuze Plaza Hotel in Brussel. De Belgian Sponsorship Awards is een initiatief van de Belgian sponsorship community en wordt ingericht om jaarlijkse erkenning te bieden aan de meest inspirerende partnerships

Instructeur of Trainer B start met Module 1

Donderdag 7 januari 2016

Ben jij initiator Gymnastiek of hiermee gelijkgesteld (voorturner, Bachelor of Master LO) dan is het misschien tijd om een stapje hoger te zetten en je verder te bekwamen in jouw specifieke domein als Instructeur B of Trainer B. Of het nu gaat over recreatieve gym of wedstrijdsport binnen een bepaalde discipline, wij hebben een opleiding voor jou op maat...

We brengen je op de hoogte van alle wedstrijdinfo via 'Mijn Gymfed'

Zondag 20 december 2015

Wens je op de hoogte gehouden te worden als de werkvolgordes/programma's van de wedstrijden beschikbaar zijn? Wil je eenvoudig de reglementering kunnen downloaden?
Maak je dan GRATIS lid van de wearegym-community!

Ontdek jouw persoonlijke wedstrijdinfo op 'Mijn Gymfed'

Zondag 20 december 2015

Wil je weten voor welke activiteiten je door jouw club bent ingeschreven? Wens je op de hoogte gehouden te worden als de werkvolgordes/programma's van de wedstrijden beschikbaar zijn? Maak je dan GRATIS lid van de wearegym-community!

Allereerste M-coaches!

Donderdag 19 november 2015

De allereerste M-coaches hebben hun certificaat behaald. Onder hen ook Lore Marguillier (Sporttechnisch medewerker recrea / DSKO gymnastiek). PROFICIAT!

Wil jij ook M-coach worden?

ZILVER voor Tachina Peeters op World Cup in Portugal

Zaterdag 31 oktober 2015

Tachina Peeters (Gymplus) behaalde op de wereldbekerwedstrijd Tumbling een zilveren medaille! De eerste wereldbekermedaille voor Tachina en ook voor België was dit al bijna 20 jaar geleden...

WK TRA-TU: Belgische selectie bekend!

Woensdag 21 oktober 2015

Met nog iets meer dan een maand te gaan, heeft de Koninklijke Belgische Turnbond de selectie voor het Wereldkampioenschap Trampoline en Tumbling in Odense (DEN) bekend gemaakt.

WC TRA-TU: Net geen finale voor Belgische gymnasten

Zondag 11 oktober 2015

Dit weekend verzamelde de wereldtop Trampoline en Tumbling in Mouilleron-le-Captif (FRA). Maar liefst 200 gymnasten uit 25 landen, onder hen 8 Belgen...

Drie EK-selecties op eerste Antwerp Cup

Maandag 28 september 2015

Topgym Antwerpen organiseerde op zondag 27 september de allereerste Antwerp Cup - een internationale wedstrijd voor Tumbling en Dubbele Minitrampoline. In sporthal 't Rooi in Berchem mogen de organisatoren alvast 'schoon volk' verwelkomen. Meer dan 100 gymnasten uit Denemarken, Groot-Brittannië, Nederland, Frankrijk en natuurlijk België zetten hun beste 'springbeentjes' voor.

Nieuws uit 's Hertogenbosch!

Donderdag 6 augustus 2015

WAGC: Brons voor Tachina!

Vrijdag 14 november 2014

WAGC: Anne haalt zilver!

Vrijdag 14 november 2014

WAGC: Katrien springt naar de 6de plaats

Donderdag 13 november 2014

WAGC dag 3: tweede trainingsdag voor het Belgische team

Dinsdag 11 november 2014

Dans samen met ons de Gymbodans!

Maandag 22 september 2014

Belgische records Trampoline, DMT en Tumbling

Donderdag 1 januari 2009