Zoeken

Nieuwsberichten met de categorie Dans en Demo

JOEPIE de Gymbaknuffel is er!

Woensdag 7 september 2016

Are you next?

Dinsdag 6 september 2016

Zit jij in het middelbaar en turn je in een supertoffe groep? Wil je naast de trainingen ook leuke activiteiten doen samen met anderen? Is jouw trainer cool en wil je in zijn/haar voetsporen treden? Of misschien wil je later wel reporter voor de website, lid van het feestcomité of nog iets anders worden? Dan is WE ARE NEXT zeker iets voor jou!

Team BELGYM meisjes turnt mooie kwalificatiewedstrijd en laat schitterende indruk na!

Zondag 7 augustus 2016

Vandaag (zondag 7 augustus) was het de beurt aan de meisjes van het Team BELGYM op de Spelen in Rio. Ze mochten meteen aan de slag in de eerste van vijf subdivisies. Onze turnmeisjes turnden een prima wedstrijd zonder grote fouten mee te nemen in de eindscore en verzamelden 167.838 punten. Hoe ver ze hiermee eindigen in de rangschikking weten we pas deze nacht (rond 3.00 uur) als alle vijf de subdivisies zijn afgewerkt.

Groot BK Gymnastiek kroont gymkampioenen in verschillende disciplines

Zondag 8 mei 2016

Op 7 en 8 mei 2016 vond de eerste editie van het Groot Belgisch Kampioenschap Gymnastiek, een organisatie van Gymfed, plaats in de Topsporthal te Gent. Gedurende deze tweedaagse werden de beste Belgische gymnasten uit acht verschillende disciplines in het A- en B-niveau samengebracht. Er streden meer dan 1400 Waalse en Vlaamse gymnasten uit 168 clubs voor de nationale titels.

Fantastische eerste editie van Groot BK!

Zondag 8 mei 2016

Het Groot Belgisch kampioenschap Turnen zit erop... En na 73 Belgische titels te hebben uitgereikt en een 3500-tal bezoekers te mogen verwelkomen, kunnen we spreken van een geslaagde eerste editie!

Update: Pech voor het GoBELGYM-team, Nina Derwael kwetst zich aan hand

Woensdag 23 maart 2016

Het Belgische meisjesteam bereidt zich momenteel in het Topsportcentrum in Gent voor op de Interland ROU-GER op 3 april in Moeskroen en het Test Event op 15 april in Rio.
Dinsdag 22 maart was echter ook voor de 16-jarige topturnster Nina Derwael (TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt vzw) een off-day.

Algemene Vergadering verkiest leden Raad van Bestuur voor 2016-2020!

Zaterdag 19 maart 2016

Vandaag (zaterdag 19 maart) vond in Gent de Algemene Vergadering van de Gymnastiekfederatie plaats. De 85 aanwezige club (her)verkozen ook de bestuurders voor de beleidsperiode 2016-2020.

Bekende koppen steunen Team BELGYM in rechte lijn naar het Test Event!

Woensdag 16 maart 2016

Na Niels Destadsbader, die mee het startschot gaf van de GO BELGYM campagne, volgden tal van collega-bv’s met eigen versies van hun ‘koprol richting Rio’.

Gym Haacht steunt hun gymnast Rune Hermans op weg naar Rio!

Dinsdag 15 maart 2016

Hoe kan je als club je gymnast steunen op weg naar Rio? Wel door een koprol te maken met alle gymnasten, zoals Gym Haacht dat gedaan heeft!

OTV Nazareth turnt vanaf september 2017 in eigen gymhal!

Vrijdag 11 maart 2016

Op donderdag 10 maart werd onder grote belangstelling de plannen bekendgemaakt van de nieuwe turnhal voor OTV Nazareth. Hiermee komt, na jaren werken, een droom in vervulling van bestuur, trainers en gymnasten die eindelijk een einde zien komen aan het jarenlang op- en afbreken van de turntoestellen. Het project is uniek in de regio!

Dag van de Sportclubbestuurder

Dinsdag 2 februari 2016

In 2016 organiseert het Dynamoproject de 7de editie van de Dag van de Sportclubbestuurder. Dit is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders!

Delhaize - KBT partnership wint Belgian Sponsorship Award voor 'Best Return on Investment'!

Vrijdag 15 januari 2016

Gisterenavond - 14 januari 2016 - werden de winnaars van de 2de editie van de Belgian Sponsorship Awards bekend gemaakt in het prestigieuze Plaza Hotel in Brussel. De Belgian Sponsorship Awards is een initiatief van de Belgian sponsorship community en wordt ingericht om jaarlijkse erkenning te bieden aan de meest inspirerende partnerships

Instructeur of Trainer B start met Module 1

Donderdag 7 januari 2016

Ben jij initiator Gymnastiek of hiermee gelijkgesteld (voorturner, Bachelor of Master LO) dan is het misschien tijd om een stapje hoger te zetten en je verder te bekwamen in jouw specifieke domein als Instructeur B of Trainer B. Of het nu gaat over recreatieve gym of wedstrijdsport binnen een bepaalde discipline, wij hebben een opleiding voor jou op maat...

We brengen je op de hoogte van alle wedstrijdinfo via 'Mijn Gymfed'

Zondag 20 december 2015

Wens je op de hoogte gehouden te worden als de werkvolgordes/programma's van de wedstrijden beschikbaar zijn? Wil je eenvoudig de reglementering kunnen downloaden?
Maak je dan GRATIS lid van de wearegym-community!

Ontdek jouw persoonlijke wedstrijdinfo op 'Mijn Gymfed'

Zondag 20 december 2015

Wil je weten voor welke activiteiten je door jouw club bent ingeschreven? Wens je op de hoogte gehouden te worden als de werkvolgordes/programma's van de wedstrijden beschikbaar zijn? Maak je dan GRATIS lid van de wearegym-community!

Allereerste M-coaches!

Donderdag 19 november 2015

De allereerste M-coaches hebben hun certificaat behaald. Onder hen ook Lore Marguillier (Sporttechnisch medewerker recrea / DSKO gymnastiek). PROFICIAT!

Wil jij ook M-coach worden?

Schrijf je in voor de Demodag Dans & Turnen!

Maandag 10 augustus 2015

Binnen een maand is het opnieuw zover, de Demodag Turnen. En meer zelfs! In 2015 bestaat gymnastiek 150 jaar in België! Daarom trekken we dit jaar naar verschillende steden in Vlaanderen om onze sport extra in de kijker te zetten!

Fantastische Gymnaestrada week in Helsinki! - Foto's online!

Donderdag 23 juli 2015

Gymnaestrada: Ready... Set ... GO! - Dag 1 tot 3

Dinsdag 14 juli 2015

Dans samen met ons de Gymbodans!

Maandag 22 september 2014