Zoeken

Nieuwsberichten met de categorie Trampoline

Profiteer nu van de groepsaankoop bij Janssen-Fritsen!

Dinsdag 17 september 2019

Op zoek naar nieuw gymmateriaal? Een aankoop gepland? Dan is het nu hét moment! Gymfed slaat opnieuw de handen in elkaar met Janssen-Fritsen, zo koopt jouw club extra goedkoop nieuw materiaal aan!

Coach@Home nu online!

Maandag 16 september 2019

Gymfed lanceert ism Sport Vlaanderen een nieuw innovatief project: 'Coach@Home'. Een uniek concept dat de oefenstof in alle disciplines bundelt en trainers op die manier een zee aan inspiratie geeft.

Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed!

Dinsdag 10 september 2019

Kidies, het nieuwe kleuterprogramma van Gymfed, is dé bron van inspiratie voor een gevarieerde en gestructureerde aanpak in jouw lessen kleuterturnen. Een handige trainersmap aangevuld met online hulpmiddelen en ondersteunende tools maken van elke les een leuke, actieve en leerrijke beleving voor elke kleuter!

22 initiatorcursussen in 2020

Vrijdag 16 augustus 2019

De Gymnastiekfederatie en de Vlaamse Trainersschool organiseren samen trainersopleidingen. Op het eerste niveau situeren zich de initiatorcursussen, DÉ opleiding voor elke (beginnende) trainer. Ben je 16 jaar of ouder, schrijf je dan in!

WK Turnen 2023 in Antwerpen

Vrijdag 3 mei 2019

Een WK Turnen in België, kan dat? Een WK met 's werelds beste gymnasten en onze eigen toppers van Team BELGYM? Dat kan! Binnen exact 365 dagen zitten we op het puntje van onze stoel, op het puntje van onze stoel in het Sportpaleis in Antwerpen voor het startschot van het WK Turnen. Get moved by Antwerp, Get moved by motion!

Problemen Gymfed-website en app

Maandag 29 april 2019

10 Facts about Trampoline

Maandag 21 januari 2019

Tijdens het competitieseizoen nemen we de tijd om elke discipline even van dichterbij te bekijken. Wat houdt de discipline precies in en wat is er nu zo typisch en vooral leuk aan? We starten 2019 met Trampoline! Held Simon Debacker (Lenig & Vlug Beveren Leie) nam onze Instagram over.

Medicijnen en wedstrijden - wat mag en wat mag niet?

Maandag 3 december 2018

Je bent jong, sportief en neemt deel aan wedstrijden, daar horen geen medicijnen bij, maar soms kan het niet anders. Je wil natuurlijk niet als dopinggebruiker aanzien worden, dus wat nu…?

Geniet van het ledentarief op onze activiteiten!

Zaterdag 1 december 2018

Alle leden van de Gymnastiekfederatie krijgen op vertoon van hun lidkaart toegang tot het ledentarief op tal van activiteiten (uitgezonderd Gymgala en internationale evenementen) georganiseerd door Gymfed.

World Age Group Competition TRA-TUM-DMT: WEDSTRIJDDAG 1

Vrijdag 16 november 2018

Na drie dagen acclimatiseren, trainen en goed rusten was het donderdag 15 november D-day voor 11 van onze Belgische gymnasten op de WAGC Tumbling, Trampoline en Dubbele Minitrampoline.


Een (hoger) trainersdiploma in 2019?

Donderdag 8 november 2018

Het is nog even voor het nieuwe jaar start, maar waarom nu al geen goede voornemens? Wil jij in 2019 een eerste of een hoger trainersdiploma halen, schrijf je dan nu in!

Nina Derwael is WERELDKAMPIOEN aan de Damesbrug

Vrijdag 2 november 2018

Vrijdag 2 november, de grote dag voor België op het WK Turnen. Na de kwalificaties plaatste topfavoriete Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) zich als eerste voor de toestelfinale aan de damesbrug.

Dag van de Sportclubbestuurder: save the date(s)

Vrijdag 15 juni 2018

Het Dynamo Project organiseert de Dag van de Sportclubbestuurder jaarlijks in de vijf Vlaamse provincies. De Dag van de Sportclubbestuurder is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders!

Iedereen turnt - De broers Geens

Woensdag 30 mei 2018

Gymnastiek is meer dan medailles sprokkelen op wedstrijden en goede elementen turnen op de mat. Gymnastiek is je passie delen met je geliefden en familie. Met onze reportagereeks "Iedereen turnt', brengen we om de twee maanden een reportage waaruit blijft dat gymnastiek leeft bij iedereen!

Tweede editie More than Gym - nu online

Woensdag 30 mei 2018

Met de voortdurende evolutie in de digitale wereld zit ook Gymfed niet stil. In februari kondigden we de geboorte aan van ons nieuw E-magazine More than Gym. Deze maand staan we al te pronken met de tweede editie van het magazine!

EK TRA-DMT-TU: Seniores naar finale!

Donderdag 12 april 2018

Op het Europees kampioenschap in Baku (AZE) werd vandaag het startschot gegeven van de eerste kwalificaties voor de juniores en seniores. Maar liefst 9 Belgen kwamen in actie.

WAGC TU TRA DMT - Wedstrijddag 4

Dinsdag 21 november 2017

Zondag 19 november stond de laatste wedstrijddag van de WAGC in Sofia op het programma. De vermoeidheid zit bij heel wat gymnasten al in de benen. Het is een lange, drukke en zeer intense week geweest. Nog een laatste keer knallen alvorens de Belgische delegatie opnieuw huiswaarts keert.

Ontdek de nieuwste Gymtalk!

Woensdag 15 november 2017

De laatste Gymtalk! van 2017 is er! Lees snel verder!

WK TU TRA DMT: 6de plaats voor DMT-team

Vrijdag 10 november 2017

Van 9 tot 12 november gaat in Sofia (BUL) het Wereldkampioenschap Trampoline, Dubbele minitrampoline en Tumbling door. Op dag één kwalificeerde Tachina haar reeds voor de finale. Vandaag is het de beurt aan de jongens op de Dubbele Minitrampoline.

WK TU TRA DMT: Finale voor Tachina Peeters!

Donderdag 9 november 2017

Van 9 tot 12 november gaat in Sofia (BUL) het Wereldkampioenschap Trampoline, Dubbele minitrampoline en Tumbling door. Op kwalificatiedag 1 zien we de gymnasten in actie op de Grote Trampoline en op de tumblingbaan.

Tips & Tricks voor een goede inhoud én een optimale trainingssfeer

Dinsdag 31 oktober 2017

Ken je dat gevoel dat het lijkt of elke turnles voorbij vliegt? En je eigenlijk nog zo veel meer wou doen en bereiken met je gymnasten? Door de inhoud van je training én je trainingssfeer te optimaliseren, kan je het beste halen uit élke training. Multi SkillZ for Gym geeft je graag enkele tips om dit te bereiken!

Opleidingskalender 2017-2018 ook digitaal beschikbaar

Dinsdag 26 september 2017

Tijdens de startvergaderingen kregen alle aanwezige clubs de opleidingskalender in een aantal exemplaren. Nu is deze kalender ook online te raadplegen.

Nieuw seizoen = Nieuwe Gymtalk!

Woensdag 13 september 2017

Het nieuwe turnseizoen is van start gegaan en daar zijn wij héél blij om!

Lees Gymtalk! vanaf nu online!

Donderdag 23 februari 2017

Ontvang jij reeds je gepersonaliseerde nieuwsbrief?

Maandag 20 februari 2017

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Dat kan!