Zoeken

Nieuwsberichten met de categorie Freerunning

The Pulse Family op RingTV!

Woensdag 6 april 2016

Pulse Family is een freerunning-community uit Vilvoorde die sinds januari 2016 opgestart is. Het is dus een zeer jonge community, maar ze hebben al heel wat skills onder de knie.

Update: Pech voor het GoBELGYM-team, Nina Derwael kwetst zich aan hand

Woensdag 23 maart 2016

Het Belgische meisjesteam bereidt zich momenteel in het Topsportcentrum in Gent voor op de Interland ROU-GER op 3 april in Moeskroen en het Test Event op 15 april in Rio.
Dinsdag 22 maart was echter ook voor de 16-jarige topturnster Nina Derwael (TK Sta Paraat-P.H.H. Hasselt vzw) een off-day.

Algemene Vergadering verkiest leden Raad van Bestuur voor 2016-2020!

Zaterdag 19 maart 2016

Vandaag (zaterdag 19 maart) vond in Gent de Algemene Vergadering van de Gymnastiekfederatie plaats. De 85 aanwezige club (her)verkozen ook de bestuurders voor de beleidsperiode 2016-2020.

Bekende koppen steunen Team BELGYM in rechte lijn naar het Test Event!

Woensdag 16 maart 2016

Na Niels Destadsbader, die mee het startschot gaf van de GO BELGYM campagne, volgden tal van collega-bv’s met eigen versies van hun ‘koprol richting Rio’.

OTV Nazareth turnt vanaf september 2017 in eigen gymhal!

Vrijdag 11 maart 2016

Op donderdag 10 maart werd onder grote belangstelling de plannen bekendgemaakt van de nieuwe turnhal voor OTV Nazareth. Hiermee komt, na jaren werken, een droom in vervulling van bestuur, trainers en gymnasten die eindelijk een einde zien komen aan het jarenlang op- en afbreken van de turntoestellen. Het project is uniek in de regio!

Dag van de Sportclubbestuurder

Dinsdag 2 februari 2016

In 2016 organiseert het Dynamoproject de 7de editie van de Dag van de Sportclubbestuurder. Dit is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders!

Delhaize - KBT partnership wint Belgian Sponsorship Award voor 'Best Return on Investment'!

Vrijdag 15 januari 2016

Gisterenavond - 14 januari 2016 - werden de winnaars van de 2de editie van de Belgian Sponsorship Awards bekend gemaakt in het prestigieuze Plaza Hotel in Brussel. De Belgian Sponsorship Awards is een initiatief van de Belgian sponsorship community en wordt ingericht om jaarlijkse erkenning te bieden aan de meest inspirerende partnerships

Allereerste M-coaches!

Donderdag 19 november 2015

De allereerste M-coaches hebben hun certificaat behaald. Onder hen ook Lore Marguillier (Sporttechnisch medewerker recrea / DSKO gymnastiek). PROFICIAT!

Wil jij ook M-coach worden?

Bijscholing rope skipping in Limburg

Donderdag 8 oktober 2015